Alhamdulillah, lepas call wan semalam, mintak dia doa2kan biar senang sikit nak siapkan projek yang sangkut nih, ada progress sikit nampaknya. memang aku selalu call wan kalau perlukan “boost” power. tapi usaha memang kena datang dari kita sendiri. so, ada lagi 4 minggu untuk hantar, tu tak masuk lagi kalau baby baru keluar within this […]

Read More »

Stuck

Arghhh… takde progress!!!!. dah stuck tahap gaban dah ni.. Ya ALLAH permudahkanlah bagiku untuk menyiapkan projek ni. amin. malaysian motorcycle clubs vulcan 500 linux open source

Read More »

Hujan

Hari ni hujan. jadi aku tak pegi ke motorway. cadang nak sambung kerje text-parser-to-xml. mintak2 siap la hari ni. esok bini aku dah nak jumpa supervisor dia. malaysian motorcycle clubs vulcan 500 linux open source

Read More »